Studioul tău foto

primește un ajutor la care nici nu sperai… Dacă nu ai încă datele de logare solicită-le mai jos. Dacă le-ai primit atunci…

Solicită catalogul dedicat pentru studiourile foto

Un catalog de produse dedicate pentru studiourile foto. Indiferent dacă tematica este New Born, Maternity, Fashion, Family, Boudoir sau dacă te axezi pe ședințe foto indoor sau outdoor. Simplu, concis, cu prețuri competitive și produse de calitate ridicată. Verifică din când în când versiunea pe pagina dedicată, actualizăm catalog destul de frecvent cu produse tematice de sezon.

Solicită catalog

Suport tehnic

(004) – 0724514572

Orar suport tehnic

Luni – vineri 8.30 – 18.30

Email suport

info@albumulmeu.ro

Un editor care să lucreze când vrei tu?

Sună la (004) 0724 – 514.572

Produsele și pachete dedicate exclusiv studiourilor foto

Dacă ești fotograf profesionist și activitatea ta se axează pe organizarea de ședințe foto în studio sau în aer liber, indiferent dacă tematica abordată este maternity, new born, Christmas, boudoir sau wedding, dacă faci ședințe foto de orice fel și ai nevoie de o soluție adecvată activității tale, aici vei găsi produsele de care ai nevoie pentru clienții tăi. Fără bătaie de cap, un editor prietenos te ajută să machetezi eficient, rapid și gratuit iar produsele noastre de calitate înaltă te vor uimi atât pe tine cât și pe clienții tăi.

Gândit să lucreze atât automat, generând macheta singur, cât și sub controlul tău, cu soluții pentru produse individuale sau pachete de produse alese împreună cu fotografi profesioniști și manageri de studiouri foto de profil, editorul te poate ajuta să scapi de munca laborioasă și costisitoare de după ședința foto. Nu mai depinzi de editori externi și te poți concentra din nou pe ceea ce îți place să faci: ședințe foto tematice.