Grafitti Albums

Albume digitale

PRODUSE ȘI SERVICII

Ce oferim

Experiență în domeniu

De peste 10 ani producem și distribuim, direct sau prin parteneri, produse pentru fotografii profesioniști. Primul laborator foto din țară în circuit închis pentru profesioniști , deschis de graficieni și fotografi cu experiență, dezvoltat cu tehnologii moderne și oameni care știu bine ce fac, aducea în 2008 o noutate pe piața de profil. Pe fondul unei lipse acute de produse calitative, începeam atunci producția de albume digitale, bazate exclusiv pe consumabile de proveniență europeană, pentru produse de o calitate superioară. Am păstrat acest lucru și am adăugat în fiecare an noi modele, noi opțiuni, noi materiale, noi produse. Acum catalogul conține peste 120 modele de albume, fabricate în multiple dimensiuni și o paletă de materiale de câteva sute de culori și tipuri. Practic ai la dispoziție peste 1.500.000 combinații posibile pentru a realiza albumul dorit de clienții tăi. Dacă asta nu e suficient, te lăsăm pe tine să concepi un album „Custom” și noi avem grijă să-l producem la un standard ridicat de calitate.

Calitate fără compromis

Producem albumele digitale folosind cele mai bune consumabile disponibile. Realizate pe hârtie foto reală, cu pagini groase și deschidere plană, albumele digitale premium asigură cea mai bună calitate posibilă la ora actuală. Durabilitatea în timp și calitatea grafică fără cusur sunt doar câteva lucruri care recomandă albumele noastre. Folosirea de adezivi speciali, compatibili cu hârtia fotografică, oferă o durabilitate crescută în timp. Hârtia fotografică reală (disponibilă în texturi Silk, Canvas, Velvet, Mat, Lucios și Metalic), developată în laboratoare foto moderne Noritsu, calibrată atent rolă cu rolă, garantează cea mai bună acuratețe a culorilor și menținerea în timp fără degradare. Paginile sunt cartonate, cu o grosime standard de aproximativ 1 mm, folosind consumabile din Italia, perfect compatibile cu hârtia fotografică. Coperțile pot fi realizate cu materiale diverse, de la o simplă fotografie și până la piele naturală, la libera ta alegere. La toate acestea se adaugă profesionalismul și calificarea celor care se ocupă de albumul tău.

Prețuri accesibile

Alături de calitatea albumelor produse de noi,  prețurile albumelor digitale oferă partenerilor noștri două avantaje majore în fața oricărui concurent. Ceea ce pentru alții reprezintă „Ofertă specială” sau „Superpreț pentru o perioadă limitată”, pentru noi este un lucru normal, în permanență. O gamă impresionantă de culori și materiale îți stau la dispoziție pentru un album pe gustul tău.

CE FABRICĂM

Albume de calitate

pentru orice eveniment

Cu o plată largă de materiale pentru coperți și prețuri accesibile, albumele noastre îți asigură soluții pentru cerințele clienților tăi dar și competitivitatea cerută de o piață pretențioasă. Realizate exclusiv cu consumabile de proveniență europeană și imprimate pe hârtie fotografică reală, albumele  au o ținută ireproșabilă și vin în ajutorul fotografului profesionist la prețuri competitive. Experiența directă deosebită în domeniu și determinarea de a face doar produse de calitate superioară îți aduce ție, fotograful profesionist, un partener puternic pe care te poți baza.

Ai nevoie de lista de prețuri?