Grafitti Albums

Albume absolvire

PRODUSE ȘI SERVICII

Ce oferim

Experiență în domeniu

De aproape 20 ani producem și distribuim, direct sau prin parteneri, produse pentru absolvenți de toate vârstele, de la grădiniță și până la facultate. Suntem în contact permanent cu cerințele clienților din toată țara, și avem grijă să asigurăm fotografilor de profil produse conforme cu așteptările clienților lor. 

Calitate fără compromis

Producem albumele de absolvire folosind cele mai bune consumabile disponibile. Realizate pe hârtie foto reală, cu pagini groase și deschidere plană, albumele de absolvire premium asigură cea mai bună calitate posibilă la ora actuală. Durabilitatea în timp și calitatea grafică fără cusur sunt doar câteva lucruri care recomandă albumele noastre.

Prețuri accesibile

Alături de calitatea albumelor produse de noi,  prețurile albumelor de absolvire oferă partenerilor noștri două avantaje majore în fața oricărui concurent. Ceea ce pentru alții reprezintă „Ofertă specială” sau „Superpreț pentru o perioadă limitată”, pentru noi este un lucru normal, în permanență. O gamă impresionantă de culori și materiale îți stau la dispoziție pentru un album pe gustul tău.

CE FABRICĂM

Albume și mape de cea mai bună calitate

pentru absolvenți

Cu o plată largă de materiale pentru coperți și prețuri accesibile, albumele noastre îți asigură soluții pentru cerințele clienților tăi dar și competitivitatea cerută de o piață pretențioasă. Realizate exclusiv cu consumabile de proveniență europeană și imprimate pe hârtie fotografică reală, albumele noastre au o ținută ireproșabilă și vin în ajutorul fotografului profesionist la prețuri competitive. Experiența directă deosebită în domeniu și determinarea de a face doar produse de calitate superioară îți aduce ție, fotograful profesionist, un partener puternic pe care te poți baza.

Ai nevoie de lista de prețuri?